Mistä kansainvälinen hankekumppani

Kiinnostaisiko kansainvälinen yhteistyö mutta kumppani puuttuu? Leader-verkoston lisäksi Norsulle on muodostunut laaja yhteistyöverkosto etenkin Euroopan alueella. Kumppaniverkostoa ja yhteistyömahdollisuuksia laajennetaan jatkuvasti eri maihin ja eri teemojen ympäriltä. Jos kaipaat apua kumppanin etsintään, ota yhteyttä.

Mistä kumppani

Hankekumppaneita voi löytää monella tavalla. Käy ihan ensimmäisenä läpi omat olemassa olevat verkostot: jollain suomalaisella kumppanillasi saattaa jo olla hyviä kansainvälisiä verkostoja. Kysele alan ja/tai alueen muilta toimijoilta vinkkejä (myös Norsulta!). Apua voi saada myös muilta tahoilta, esimerkiksi Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto voi auttaa löytämään kumppanin.

Internetissä on useita kumppaninhakusivustoja. Näissä on tärkeää esitellä oma organisaatio vahvuuksineen sekä oma hankeidea. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tietokantojen kautta kumppania on hakemassa monen tasoisia organisaatioita, joten potentiaalisiin partneriehdokkaisiin kannattaa tutustua huolella.

Lisätietoa löydät täältä