Kansainväliset mahdollisuudet organisaatioille

Maailma tarjoaa monenlaista oppia. Nouseva Rannikkoseutu ry:n tehtävänä on auttaa alueemme yleishyödyllisiä organisaatioita (kunnat, yhdistykset, harrastusseurat jne) löytämään erilaisiin tilanteisiin, toiveisiin ja resursseihin sopivat keinot. Eri kulttuureista oppimisen lisäksi voit samalla kehittää osaamistasi ja saada kansainvälistä kokemusta, josta on hyötyä omalle porukallesi.

Monet mahdollisuudet

  • Opintomatkat
  • Kansainvälinen yhteistyö
  • Kotikansainvälistyminen
  • Kehittämishankkeet

Kansainvälistymisen monet mahdollisuudet

Kansainvälinen toiminta tuo aina uutta oppia ja tuoreita näkökulmia. Kansainvälistymistä voi toteuttaa organisaation omien tarpeiden mukaan, olipa kyseessä sitten lyhyt opintomatka tai vaikkapa pitkäkestoinen yhteistyöhanke. Kannattaa muistaa myös kotikansainvälistyminen: aina ei tarvitse liikkua. Norsu auttaa organisaatioita löytämään juuri niille sopivat keinot.

Neuvontaa
Norsu kertoo eri vaihtoehdoista ja auttaa räätälöimään omia polkuja kansainvälisyyteen.

Valmiita mahdollisuuksia kv-toimintaan
Norsu toteuttaa säännöllisesti kansainvälisiä projekteja, joihin alueen toimijat voivat osallistua. Ajankohtaiset tiedot Norsun facebook-sivulta ja instagramista

Tukea ja koordinointia omiin hankkeisiin
Norsu auttaa ja tukee organisaatioiden omien hankkeiden toteutusta.

Rahoitus
Leader-rahoitusta voi käyttää myös kansainvälisiin hankkeisiin. Tarvittaessa Norsu vinkkaa myös muista soveltuvista rahoituslähteistä.