Elämyksiä ja mielen hyvinvointia luonnosta -koulutus

Norsu järjestää yhteistyössä Saksalaisen Punaisen Ristin Heilbronnin paikallisyhdistyksen kanssa nuorten parissa toimiville suunnatun 2-osaisen koulutuksen. Koulutuksen ensimmäinen osa järjestettiin maaliskuussa Vihannissa ja nyt on koulutuksen toisen osan vuoro. Koulutus järjestetään 25.08.-31.08.2024 Saksassa, Heilbronnissa. Koulutuksen toiseen osaan on vapautunut paikkoja ja haemme nyt täydennystä suomalaisiin osallistujiin.

Suomen ja Saksan koulutuksiin on varattu 6 paikkaa ensisijaisesti Norsun alueella toimivien kuntien, yhdistysten, järjestöjen tai seurakuntien nuorisotyöntekijöille. Myös muut nuorten parissa ammatillisesti ja tavoitteellisesti toimivat voivat hakea mukaan. Mikäli osallistujia ei saada tarpeeksi Norsun omalta toimialueelta, huomioidaan myös muualta päin Suomea tulleet hakemukset. Koulutuksen toisen osan asiantuntijoina toimivat Heilbronnin Punaisen Ristin koulutetut työntekijät ja vapaaehtoistoimijat. Viikon aikana pääsemme vaeltamaan ja kokeilemaan opittuja taitoja käytännössä sekä tutustumaan myös lähikaupunkien kulttuuriin.
Huom! Koulutus ei anna sinulle ammattipätevyyttä eikä korvaa Suomen Punaisen Ristin ensiapukoulutusta. Saksan koulutuksesta saat kuitenkin First aid outdoor sertifikaatin. 

Ilmoittautuminen on auki niin kauan, kunnes tarvittava määrä osallistujia saadaan. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä
Lisätietoa löydät tästä englanninkielisestä infokirjeestä: Infoback for Safely Outdoors TC

Koulutus on saanut rahoitusta Erasmus+ -ohjelmasta. Rahoituksella katetaan täysin osallistujien majoitus-, ruokailu- ja muut osallistumiskulut. Matkustuskulut korvataan tiettyyn rajaan asti, jotka ovat suomalaisille osallistujille 275€ Heilbronnin koulutukseen. Huomioithan jo mukaan hakiessasi, että mikäli matkustuskulusi ylittävät avustussumman, on ylimenevä osuus korvattava osallistujan itsensä tai osallistujan työnantajan toimesta.

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:
Riikka Kylmäoja
riikka.kylmaoja@nousevarannikkoseutu.fi
045-78355167′