Elämyksiä ja mielen hyvinvointia luonnosta -koulutus

Norsu järjestää yhteistyössä Saksalaisen Punaisen Ristin Heilbronnin paikallisyhdistyksen kanssa nuorisotyöntekijöille suunnatun 2-osaisen koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa nuorisotyöntekijöiden osaamista toimia luonnossa turvallisesti elämyspedagogiikan menetelmiä hyödyntäen. Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään 18-24.3. Suomessa, Vihannissa ja toinen 25.08.-31.08.2024 Saksassa, Heilbronnissa.

Suomen ja Saksan koulutuksiin on varattu 6 paikkaa ensisijaisesti Norsun alueella toimivien kuntien, yhdistysten, järjestöjen tai seurakuntien nuorisotyöntekijöille. Myös muut nuorten parissa ammatillisesti ja tavoitteellisesti toimivat voivat hakea mukaan. Mikäli osallistujia ei saada tarpeeksi Norsun omalta toimialueelta, huomioidaan myös muualta päin Suomea tulleet hakemukset. Koulutuksien elämyspedagogiikan asiantuntijana toimii Pohjois-Karjalan kriisikeskuksen toiminnanjohtaja ja Outward Boundin kouluttaja Kimmo Räty ja ensiavun sekä turvallisuuspuolen asiantuntijoina toimivat Heilbronnin Punaisen Ristin koulutetut vapaaehtoistoimijat. Huom! Koulutus ei anna sinulle ammattipätevyyttä eikä korvaa Punaisen Ristin ensiapukoulutusta. Saksan koulutuksesta saat kuitenkin first aid Outdoor sertifikaatin. 

Huomioithan, että  voit osallistua molempiin tai vain jompaan kumpaan koulutukseen.

Ilmoittautuminen on auki niin kauan, kunnes tarvittava määrä osallistujia saadaan. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä
Lisätietoa löydät tästä englanninkielisestä infokirjeestä: Infoback for Safely Outdoors TC

Koulutus on saanut rahoitusta Erasmus+ -ohjelmasta. Rahoituksella katetaan täysin osallistujien majoitus-, ruokailu- ja muut osallistumiskulut. Matkustuskulut korvataan tiettyyn rajaan asti, jotka ovat suomalaisille osallistujille 23€ Vihannin koulutukseen ja 275€ Helbronnin koulutukseen. Huomioithan jo mukaan hakiessasi, että mikäli matkustuskulusi ylittävät avustussumman, on ylimenevä osuus korvattava osallistujan itsensä tai osallistujan työnantajan toimesta.

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:
Riikka Kylmäoja
riikka.kylmaoja@nousevarannikkoseutu.fi
045-78355167′